عمان: مذاکرات تهران و مسقط درباره تنگه هرمز ادامه می‌یابد سی‌بی‌اس نیوز: ونس به عمان نمی‌رود مقر تجزیه‌طلبان مخالف ایران در شمال عراق هدف قرار گرفت رایزنی عراقچی و البوسعیدی در مسقط درباره سازوکار‌های مناسب برای تردد ایمن کشتی‌ها از تنگه هرمز هشدار ایروانی به آمریکا درباره تفاهم‌نامه تماس تلفنی وزیران خارجه پاکستان و عربستان درباره حفظ خویشتن‌داری در منطقه سی‌ان‌ان: ترامپ با ادامه جنگ با ایران روی اقتصاد آمریکا قمار می‌کند تاکید سازمان ملل بر گزینه دیپلماسی درباره ایران دلایل سفر هیئت قطری به ایران بیانیه راهپیمایی میلیونی مردم یمن؛ اعلام همبستگی کامل با ایران حمله پهپادی جدید رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان عراقچی به عاصم منیر: ایران مقابل ماجراجویی آمریکا می‌ایستد پوتین با رد مذاکرات صلح، برای تشدید جنگ اوکراین آماده می‌شود منابع پاکستانی: اسلام‌آباد و دوحه برای بازگشت ایران و آمریکا به مذاکرات رایزنی می‌کنند حضور بیش از ۱۰ میلیون نفر در مراسم تشییع رهبر شهید در عراق فعال شدن آژیرهای هشدار در اردن و پایگاه‌های آمریکا در اربیل، عراق و کویت

مصطفی ادیب: دولتی تشکیل می‌دهیم که همه لبنانی‌ها را راضی کند

مصطفی ادیب: دولتی تشکیل می‌دهیم که همه لبنانی‌ها را راضی کند نخست وزیر مکلف لبنان تاکید کرد، به دنبال تشکیل دولتی است که همه لبنانی‌ها را راضی کرده و آنچه در طرح فرانسه از اصلاحات آمده را اجرایی کند.
تاریخ انتشار: ۱۹:۳۸ - ۰۲ مهر ۱۳۹۹ - 2020 September 23
کد خبر: ۶۰۲۲۷

به گزارش راهبرد معاصر مصطفی ادیب، نخست وزیر مکلف لبنان در بیانیه‌ای اعلام کرد، به اصولی که شروع کرده پایبند است و دولت باید متشکل از افراد متخصص، شایسته و قادر به دستیابی به اعتماد داخلی، جهان عرب و جامعه جهانی باشد که زمینه ساز برخورداری لبنان از حمایت خارجی ضروری برای نجات اقتصادش از غرق شدن خواهد بود.

ادیب اضافه کرد، ترجیح داد در دوره تشکیل دولت به دلیل احساس مسؤولیت بزرگی که بر دوش او گذاشته شده و برای تشکیل دولت براساس مشورت با رئیس‌جمهوری در چارچوب قانون اساسی سکوت اختیار کند تا به لبنانی‌ها در کاهش آلام هر روزه‌شان کمک کند.

نخست وزیر ملکف بار دیگر ابراز امیدواری کرد همه  در جهت منافع لبنان و لبنانی‌ها همکاری کرده و به سرعت فرصت نجات کشور را بگیرند.

در این راستا یان کوبیس، هماهنگ کننده سازمان ملل در لبنان اشاره کرد، سعد حریری، رئیس جریان المستقبل مسیر سیاسی برای تشکیل دولت مهم را هموارتر کرد تا این دولت اجرای طرح نقشه راه اصلاحاتی که گروه‌های سیاسی اول سپتامبر تصویب کردند، آغاز کند.

کوبیس در توییتر نوشت: رهبران سیاسی دیگر نیز باید با این رویکرد تعامل مثبتی داشته باشند و مانع تراشی سیاسی نکنند. نباید این فرصت منحصر بفرد برای نجات لبنان و ملتش و تضمین حمایت‌های جهانی را از دست داد.

 

ایسنا

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار